DPU - Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse

Du er her: AU » Om AU » DPU

Rustet til robusthed

Hvordan udvikler børn en robust personlighed?
Asterisk sætter fokus på forskning i resiliens.
Læs også om fremdriftsreformens konsekvenser for
studerende og mødet mellem en rocker og en forsker.

GENVEJE TIL DPU

ARRANGEMENTER

fre 29 apr
14:00-22:00 | Festsalen (A220), DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, DK-2400 København NV
10 års jubilæum materiel kultur og didaktik
Hør om uddannelsen på DPU før, nu og i fremtiden, vær med i workshops om og med materiel kulturdidaktisk praksis, vær med til at starte Alumneforening og mød kandidater, studerende, undervisere, censorer og aftagere til festmiddagen.
ons 04 maj
15:15-17:00 | Room D165, Danish School of Education, Aarhus University, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 Copenhagen NV
Engaging Anthropology in Social Change
Experiences with Activism, Collaboration and Policy Making.

Fremtidens læring kobler teori med praktik

29.04.2016På kandidatuddannelsen i materiel kultur og didaktik på DPU, Aarhus Universitet, arbejdes der på at bygge bro mellem fag, professioner og institutioner. I år kan uddannelsen både fejre jubilæum og en fornyet interesse for de praktiske og æstetiske læreprocesser.

DPU-forskere kritiserer lovforslag om grundskoleundervisning til udenlandske børn

20.04.2016 Et nyt lovforslag om, hvordan kommunerne skal løse opgaven med at lave grundskoleundervisning til udenlandske børn og unge er uhensigtsmæssigt, mener en række forskere fra DPU, Aarhus Universitet.

VIDEN PÅ VIDEO

Fra struktureret pædagogik til dynamisk didaktik

Afskedsforelæsning af Stig Broström 31. marts 2016

Se flere forelæsninger og indlæg fra konferencer og seminarer på DPU