Konference: Hvilken rolle spiller OECD egentlig i Folkeskolen?

Med konferencen ’Improving schools through an international outlook’  4. oktober i København stiller DPU, Aarhus Universitet skarpt på, hvad der er op og ned i forholdet mellem OECD og den danske folkeskole.

tir 25 sep
12:00-13:00 | Danish School of Education, Campus Emdrup, room D120. Video-link to CUDiM, Aarhus University, Building 1483, room 656.
Deakin University’s pedagogy in a smart campus
CHEF lunch talk by Jill Blackmore and Julie Rowlands, REDI, Deakin University, Australia.
tor 27 sep
09:00-17:00 | Danish School of Education, Campus Emdrup, Room D120.
Gender and university leadership
CHEF symposium

17.09.2018 |

Reformer gør andet, end de lover

Reformer er opreklamerede. Alligevel virker de – især hvis man tager med, at en stor del af virkningen er uintenderet. DPU’s magasin Asterisk har set nærmere på, hvordan reformer tager form og ændrer skoler og dagtilbud.

04.09.2018 |

Aldrig løses du af viljen til at lære

Knap 1100 nye studerende har netop taget hul på en bachelor- eller kandidatuddannelse på DPU, Aarhus Universitet. Læs institutleder Claus Holms velkomsttale: Aldrig løses du af viljen til at lære.