Leg er ikke kun for sjov!

DPU og Interacting Minds Centre, Aarhus Universitet inviterer 29. november
til konference i København om fremtidens leg

man 22 okt
13:00-16:00 | DPU, Aarhus University, Nobelparken
NCS Course: Mixing methods in educational research
Lecturer: Morten Frederiksen, Associate Professor, Aalborg University. The course is arranged by the National Centre for School Research (NCS). Dates:
tir 23 okt
13:30-16:30 | Lokale: D174, DPU, Aarhus Universitet, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Online education bag scenen: Teknologiske medieringer af autoritet
Ph.d.-forsvar ved cand. soc. udd. Bjarke Lindsø Andersen.

22.10.2018 |

Nyt forskningsprojekt skal reducere antallet af svage læsere

Børn med alvorlige læse- og skrivevanskeligheder skal opdages tidligere, så de kan få støtte. Lærere skal have bedre redskaber til at kunne rette undervisningens fokus mod de forskellige elevers behov. Og forskerne skal have en dybere forståelse af børns skriftsproglig

09.10.2018 |

Hvordan kan pædagogik forebygge bandekriminalitet?

Hvordan kan ungdomsklubber og fritidspædagogik forebygge kriminalitet og bevægelser ind i bandegrupperinger ved at skabe positive fællesskaber blandt børn og unge i udsatte boligområder? Det er fokus for et nyt forskningsprojekt, der starter på DPU, Aarhus Universitet.