Er der en opdrager til stede?

DPU, Aarhus Universitet inviterer til konference i København 6. marts 2018 om
voksnes opfattelser af opdragelsesansvar i hjemmet, i skolen og i daginstitutionerne.

tor 22 feb
12:00-13:00 | Centre for Teaching Development and Digital Media, Aarhus University, Building 1483, Room 656. Video-link to the Danish School of Education, Campus Emdrup, room D118.
Creativity and University Changes towards Co-Creation Paradigm
CHEF lunch talk. Speaker: Chunfang Zhou, Department of Planning, Aalborg University, Denmark.
tor 01 mar
12:00-13:00 | Danish School of Education, Campus Emdrup, Building D, room D120. Video-link to the Centre for Teaching Development and Digital Media, Aarhus University, building 1483, room 656.
Corruption in the University: Fraud Prevention and the Big Four Accountancy Firms
CHEF lunch talk. Speaker: Cris Shore, University of Auckland & Stockholm Centre for Organisational Research.

NYHEDER

Professor Lars Qvortrup holdt oplæg om trivselsmålinger ved årets første Asterisk Live.

07.02.2018 |

Asterisk Live gav tid til trivsel

DPU, Aarhus Universitet inviterede indenfor til årets første Asterisk Live under overskriften ’Tid til trivsel’. Temaet blev belyst af tre forskere med hver deres perspektiv på trivsel – og mistrivsel. De tre oplægsholdere leverede

31.01.2018 |

DPU-forskere taler om politisk dannelse og inklusion på KL’s topmøde

På KL´s Børn & Unge Topmøde 2018 er flere forskere fra DPU, Aarhus Universitet blandt oplægsholderne.