Du er her: AU » Om AU » Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) » Aktuelt » Aktuelle temaer » Publikationer og nyhedsbreve

Publikationer og nyhedsbreve

Trykte medier

ASTERISK
Magasin der søger at foregribe og gå dybere ned i aktuelle debatter om uddannelse og pædagogik. Det udgives af DPU og udkommer fire gange om året. Gratis i trykt og elektronisk form.

CURSIV
Skriftserie om didaktik udgivet af DPU. Gratis i elektronisk form (pdf).

Nedslag i børnelitteraturen
Årlig artikelserie udgivet af Center for Børnelitteratur. Pris ca. 200 kr. pr. nummer.

Sprogforum
Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik. Udkommer tre gange årligt. Abonnement: 150 kr. om året. Løssalg: 65 kr.

Ungdomsforskning
Tidsskrift som udgives af Center for Ungdomsforskning (CeFU). Udkommer fire gange om året. Gratis i elektronisk format.

Online medier

DPU's nyhedsmail
Abonner gratis på nyheder om forskning, uddannelse og arrangementer på DPU inden for de emner, der interesserer dig.

Blogs
En række af DPUs forskere blogger om pædagogiske emner.

Danmarks Pædagogiske Bibliotek
Nyhedsbrev for bibliotekets brugere. Information om nye baser og kurser.

Education Alliance Magazine
Det årlige engelsksprogede magasin fra International Alliance of Leading Education Institutes (IALEI).

Evidens og uddannelse
Nyhedsbrev fra Dansk Clearinghouse for Uddannelsesforskning. Følg med i Clearinghouse's aktiviteter samt internationale undersøgelser om evidens og uddannelse med relevans for dansk praksis.

Fagmiljø for Pædagogisk Filosofi og Idéhistorie
Nyhedsbrev om arrangementer, udgivelser og forskning fra fagmiljøet.

Nationalt Center for Kompetenceudvikling
Nyhedsbrev fra Nationalt Center for Kompetenceudvikling (NCK), som indsamler, systematiserer og formidler viden inden for voksen- og efteruddannelse og voksenvejledning i Danmark.

Research Update
Engelsksproget nyhedsbrev fra Forskningsprogram for Miljø- og Sundhedspædagogik om programmets aktiviteter, igangværende og fremtidige projekter, bogudgivelser, papers m.m.

Studier i Pædagogisk Filosofi
Nyt elektronisk tidsskrift om såvel klassisk filosofi i relation til det pædagogiske felt som kritiske analyser af dannelse, uddannelse, læring og undervisning i et filosofisk perspektiv.

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 02.07.2014

Her finder du Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) i Emdrup

Vis detaljeret kort

Her finder du Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) i Aarhus

Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU)
Aarhus Universitet

Campus Emdrup