Åbning af Nationalt Center for Skoleforskning

Det nye Nationalt Center for Skoleforskning skal løbende huse 3-5 større projekter indenfor centrale forskningsområder i relation til for eksempel reform af folkeskolen, ny læreruddannelse, ny pædagoguddannelse, nye læreplaner i dagtilbud og ændringer af inklusionsområdet. De første projekter og en generel præsentation af centeret og centerleder Lars Qvortrup finder sted ved et officielt åbningsseminar og en reception.

09.06.2016 | Carsten Henriksen

Dato tor 18 aug
Tid 13:00 17:00
Sted AIAS - Aarhus Institute of Advanced Studies, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C