Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Sproglig praksis i og omkring modersmålsundervisning: En lingvistisk etnografisk undersøgelse

Ph.d.-forsvar ved cand. mag. Line Møller Daugaard.

27.05.2015 | Lise Wendelboe

Dato man 22 jun
Tid 13:00 16:00
Sted Aarhus Universitet, Bygning 1482, Nobel auditorium105, Jens Chr. Skous Vej 4, 8000 Aarhus C

(Dørene lukkes præcist)

Bedømmelsesudvalg:

• Lektor Ida Wentzel Winther (formand), Aarhus Universitet, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU)
  • Lektor Pia Quist, Københavns Universitet, Nordisk Forskningsinstitut
  • Førsteamanuensis Finn Aarsæther, Høgskolen i Oslo og Akershus

Hovedvejleder

• Lektor Helle Pia Laursen, Aarhus Universitet, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU)

Medvejleder

• Lektor Eva Gulløv, Aarhus Universitet, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU)

Forsvaret ledes af lektor Merete Wiberg, Aarhus Universitet, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU).

Efter forsvaret afholdes der reception i foyeren.

Afhandlingen ligger til gennemsyn hos Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Tuborgvej 164, bygning D, lokale 329, sekretariatet.

Ph.d.-forsvar