man 23 jan
15:30-17:30 | Festsalen og Aulaen, DPU, Aarhus Universitet, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Positiv Psykologi 2017. State of the art - og vigtige udfordringer
Mød Martin Seligman på DPU.
man 30 jan
11:30-15:00 | Lokale D170, DPU, Arhus Universitet, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Bevægelsesmønstre i og på tværs af ekstreme grupper og bande- og rockermiljøet
Workshop i Emdrup: DPU, Aarhus Universitet inviterer til to workshops i Emdrup og Aarhus om radikalisering og forebyggelse. Her præsenteres resultaterne fra rapporten: ”Bevægelsesmønstre i og på tværs af ekstreme grupper og bande- og rockermiljøet. En kritisk undersøgelse og diskussion af fænomenet Cross-over”. Arrangementerne henvender sig til alle praktikere og forskere med interesse for området.
man 30 jan
15:30-17:30 | Festsalen (lokale A220) på DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Asterisk Live i København: Radikalisering
Radikalisering er kommet på dagsordenen og kobles i dag meget tæt til terrorisme. Men hvad er radikalisering egentlig, hvordan får det grobund og hvad kan vi gøre for at forebygge modkultur og vrede i samfundet? De spørgsmål har magasinet Asterisk inviteret tre eksperter til at drøfte live på scenen i København.
tir 31 jan
14:30-16:30 | Lokale D170, DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Pædagogisk Antropologi – tilgange og begreber
Boglancering.
tor 09 feb
10:00-16:00 | Festsalen (lokale A220), DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV
DidaktikDag 2017
Årets tema er Åben skole.
tor 09 feb
11:30-15:00 | Aarhus Universitet, Trøjborg, Niels Juels gade 84, lokale 2110-124, 8200 Aarhus N
Bevægelsesmønstre i og på tværs af ekstreme grupper og bande- og rockermiljøet
Workshop i Aarhus: DPU, Aarhus Universitet inviterer til to workshops i Emdrup og Aarhus om radikalisering og forebyggelse. Her præsenteres resultaterne fra rapporten: ”Bevægelsesmønstre i og på tværs af ekstreme grupper og bande- og rockermiljøet. En kritisk undersøgelse og diskussion af fænomenet Cross-over”. Arrangementerne henvender sig til alle praktikere og forskere med interesse for området.
tor 09 feb
15:30-17:30 | AIAS, Bygning 1632, lokale 201, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C
Asterisk Live i Aarhus: Radikalisering
Radikalisering er kommet på dagsordenen og kobles i dag meget tæt til terrorisme. Men hvad er radikalisering egentlig, hvordan får det grobund og hvad kan vi gøre for at forebygge modkultur og vrede i samfundet? De spørgsmål har magasinet Asterisk inviteret tre eksperter til at drøfte live på scenen i Aarhus.
tor 23 feb
13:00-18:00 | Aulaen, Tuborgvej 164, 2400 Kbh. NV.
Uddannelsesvidenskabelig messe - for aftagere, studerende og kommende studerende
En messe for virksomheder og studerende samt information til potentielle nye studerende, med interesse for uddannelsen. Kom og hør om uddannelsen i uddannelsesvidenskab - mød studerende og undervisere på uddannelsen - bliv klogere på, hvilken værdi bachelorer og kandidater i uddannelsesvidenskab kan tilføre din virksomhed eller organisation.
tor 23 feb
16:00-17:00 | DPU, Tuborgvej 164, 2400 København NV.
Informationsmøde om bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab i København
Overvejer du at søge ind på bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab? Kom og hør om uddannelsen, mød undervisere, studerende og studievejledere og måske nogen af dem der ansætter "uddannelsesvidenskabere".
tor 02 mar
00:00-00:00 | DPU, Tuborgvej 164, 2400 København NV
ESREA/LBHN 2017
The 25th conference in the ESREA network (European Society for Research on the Education of Adults), Life History and Biography Network (LHBN) will consider the very ideas that shape and maintain the societies in which we live, to see how they work for us and how they hold society back. The intention is to analyse and discuss the narratives related to ‘discourses we live by’ to better understand the consequences for ourselves, and for others, of people's implicit beliefs and subsequent actions.The conference committee invite abstracts for papers that examine the conceptual frameworks that bound people’s thoughts and actions and consider how these matter to a global society.

Viser resultater 1 til 10 ud af 17

1 2 Næste