Du er her: AU » Om AU » DPU » Aktuelt » Arrangementer

tor 18 aug
13:00-17:00 | AIAS - Aarhus Institute of Advanced Studies, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C
Åbning af Nationalt Center for Skoleforskning
Det nye Nationalt Center for Skoleforskning skal løbende huse 3-5 større projekter indenfor centrale forskningsområder i relation til for eksempel reform af folkeskolen, ny læreruddannelse, ny pædagoguddannelse, nye læreplaner i dagtilbud og ændringer af inklusionsområdet. De første projekter og en generel præsentation af centeret og centerleder Lars Qvortrup finder sted ved et officielt åbningsseminar og en reception.
man 22 aug
13:00-16:00 | Lokale D174, DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Flow kultur og flow-stoppere - Præmisser for implementering af screeninger og retningslinjer i sundhedsvæsenet
Ph.d.-forsvar ved cand. cur. Jeanette Wassar Kirk.
ons 21 sep
13:00-16:30 | Festsalen (A220), DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Skole og uddannelse - Hvordan går det med læringen? Knud Illeris runder af
Professor emeritus Knud Illeris har gennem mere end 40 år været en markant skikkelse i dansk og international lærings- og uddannelsesforskning. Nu afrunder Knud Illeris sine faglige aktiviteter med en stor konference den 21. september 2016.
ons 21 sep
13:00-16:30 | AIAS - Aarhus Institute of Advanced Studies, Aarhus Universitet Høegh-Guldbergs Gade 6B 8000 Århus C
Skole og uddannelse - Hvordan går det med læringen?
VIDEOTRANSMITTERET KONFERENCE I AARHUS. Professor emeritus Knud Illeris har gennem mere end 40 år været en markant skikkelse i dansk og international lærings- og uddannelsesforskning. Nu afrunder Knud Illeris sine faglige aktiviteter med en stor konference den 21. september 2016 i København.
man 03 okt
18:00-13:30 | DPU, Aarhus Universitet, Campus København, Tuborgvej 164, København NV
International konference: 21st Century Skills
ASEM Forum on Lifelong Learning 2016: 21st Century Skills. ASEM LLL Hub er et officielt netværk af asiatiske og europæiske videregående uddannelsesinstitutioner, der arbejder sammen for at opnå topkvalitet i komparativ forskning i livslang læring, tilbyde forskningsbaserede uddannelsespolitiske anbefalinger og skabe gensidig forståelse mellem Asien og Europa. På ASEM LLL Hub konferencen på DPU vil forskningsresultater blive præsenteret for offentligheden, repræsentanter for ASEM-ministerier og akademiske miljøer.
ons 05 okt
09:00-17:00 | Bygning 2110-124, DPU, Aarhus Universitet, Niels Juels Gade 84, 8200 Aarhus N
Mini-konference om undervisningsbegrebet
Mini-konference i Aarhus arrangeret af DPU, Aarhus Universitet i samarbejde med UC Syd.
tir 08 nov
10:00-16:00 |
EIPPEE Conference 2016
Advancing the use of Research in Education across Europe. The fourth International Evidence Informed Policy and Practice in Education in Europe (EIPPEE) Conference 2016
ons 30 nov
00:00-00:00 | Aarhus University, Tåsingegade 3, 8000 Aarhus C
Pragmatism Today
Celebrating the centennial of Dewey’s classic, we hereby invite scholars to meet and debate the status of pragmatism today and how pragmatism has influenced and still influences educational theory and practice.
tor 02 mar
00:00-00:00 | DPU, Tuborgvej 164, 2400 København NV
ESREA/LBHN 2017
The 25th conference in the ESREA network (European Society for Research on the Education of Adults), Life History and Biography Network (LHBN) will consider the very ideas that shape and maintain the societies in which we live, to see how they work for us and how they hold society back. The intention is to analyse and discuss the narratives related to ‘discourses we live by’ to better understand the consequences for ourselves, and for others, of people's implicit beliefs and subsequent actions.The conference committee invite abstracts for papers that examine the conceptual frameworks that bound people’s thoughts and actions and consider how these matter to a global society.