Du er her: AU » Om AU » DPU » Aktuelt » Web-tv

Web-tv

God uddannelse i målingens tidsalder

Gert Biesta, professor ved School of Education ved the University of Stirling, Skotland, fortæller at "skole" og "lærere" har fået et dårligt ry. Men han vil gerne forsvare lærerens ret til at undervise. Samtidig opfordrer Gert Biesta til, at vi diskuterer, hvad formålet med læring egentlig er.

Produceret november 2011

Kan vi bygge os til bedre læring?

Embed * Download

Produceret august 2011

Et sandt byggeboom har ramt den danske folkeskole. Rundt om i landet bygger man om og bygger nyt for at skabe en mere innovativ skole.  Men hvad gør de nye fysiske rammer ved skolen og ved lærerne? Kan arkitektur skabe bedre læring? Det forsøger Asterisk-TV at få svar på. I udsendelsen kan du møde lektor Malou Juelskjær fra Aarhus Universitet og arkitekt Dorte Mandrup, der begge er involveret i ombygningsprojekter af skoler.

Stress: Har det engagerede arbejdsliv sejret ad helvede til?

Embed * Download

Produceret august 2011

Engagement og motivation er mantraet i det moderne arbejdsliv. Aldrig før har der været så mange muligheder for at udvikle sig selv og arbejde fleksibelt. Alligevel går stadig flere ned med stress. Samtaler fra Tårnet ser nærmere på stress sammen med lektor Kirsten Marie Bovbjerg, der står i spidsen for undersøgelsen ’Stress, nye ledelsesformer og intervention’, og politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, der er formand for Stressfonden.

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 11.12.2015

Find DPU i Aarhus

Vis detaljeret kort
Campus Aarhus
Niels Juels Gade 84
bygning 2110
8200 Aarhus N
E: aarhus@dpu.dk

Find DPU i Emdrup

Vis detaljeret kort
Campus Emdrup