Asterisk Live

tir 16 jan
15:30-17:30 | Festsalen (lokale A220), DPU, Tuborgvej 164, 2400 København NV
København: Asterisk Live om trivsel
Få ny viden fra tre DPU-forskere og deltag i debatten.
man 05 feb
15:30-17:30 | Stakladen, Fredrik Nielsens Vej 4, 8000 Aarhus C
Aarhus: Asterisk Live om trivsel
Få ny viden fra tre DPU-forskere og deltag i debatten.

Se oplæg og debat fra afholdte arrangementer

10.03.2017 |

Asterisk Live om radikalisering

Radikalisering er kommet på dagsordenen og kobles i dag meget tæt til terrorisme. Men hvad er radikalisering egentlig, hvordan får det grobund og hvad kan vi gøre for at forebygge modkultur og vrede i samfundet? De spørgsmål inviterede magasinet Asterisk tre eksperter til at drøfte live på scenen i København og Aarhus. Se oplæg fra Asterisk Live 30. januar 2017

23.12.2016 |

Asterisk Live: Har fritid en fremtid?

I denne omgang Asterisk Live spurgte vi, hvad det betyder for institutionerne, professionerne og børnene, at fritidsliv og skoleliv ikke længere er to skarpt adskilte størrelser.

15.02.2016 |

Asterisk Live – skal vi dumpe karaktererne?

Fremtidens arbejdsmarked efterspørger ikke 12-tals-piger og -drenge. Det væsentlige bliver ikke, om man kan gøre det, der forventes, men om man formår at være kreativ og innovativ i sine løsninger på problemer. Sådan lød fremtidsdiagnosen ved Asterisk Live, der denne gang inviterede til en debat om karakterer.

08.10.2015 |

Asterisk Live om fremtidens kompetencer

Skal finansministeren og konkurrencestaten have indflydelse på, hvad vores børn og unge skal lære i skolen og på ungdomsuddannelserne? Det mener professor emeritus Knud Illeris ikke. Han satte scenen ved et fuldt booket Asterisk Live-arrangement om fremtidens kompetencer.

11.03.2014 |

Asterisk Live: Erhvervsuddannelserne til debat

Er adgangskrav en god idé? Gør erhvervsuddannelsesreformen en forskel? Det var nogle af spørgsmålene som et engageret panel og publikum tog fat på til Asterisk Live om erhvervsuddannelsernes fremtid, hvor forfatter og politiker Mattias Tesfaye sluttede af med at gøre erhvervsuddannelserne til sin mærkesag.

04.11.2013 |

Asterisk Live: Er inklusion et problembarn?

Øget inklusion i skolen er et politisk mål, men er det godt eller skidt? Hvad er vejen til reel inklusion? Magasinet Asterisk satte på to debatmøder i København og Aarhus to skarpe eksperter i stævne for at finde svar.