Farvel til den nationale uddannelsespolitik

Artikel fra magasinet Asterisk fra DPU, Aarhus Universitet, nr. 87 fra september 2018 om reformer, standarder, koncepter.   Den danske uddannelsespolitik styres i stigende grad af europæiske standarder.

13.09.2018 | Carsten Henriksen

En sit down-strejke foran rektors kontor nytter ikke længere noget, hvis ansatte eller studerende på landets universiteter vil udtrykke deres utilfredshed. Den hjemlige uddannelsespolitik styres i stigende grad af europæiske standarder. Det sker ovenikøbet bag om ryggen på os, fordi vi ikke ved nok om uddannelsesforvaltningens finmekanik.

Asterisk 87, Førskole, Erhvervsuddannelse, Grundskole, Ungdomsuddannelse, Videregående uddannelse, Voksenuddannelse, Skolereform, Internationalisering/globalisering, Uddannelsespolitik,samfund/samtid