Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

LAICS Summit 2019 – Præsentation Sanselig Læring


Torsdag 14. marts 2019 // kl. 10.00 - 12.30 // DPU (Campus Emdrup) // D174


Sisters Academy - SANSELIG LÆRING, ved Gry Worre Hallberg

 

ÅBEN INVITATION til formiddagsprogrammet af det årlige LAICS SUMMIT.

GRATIS - tilmelding nødvendig - tilmeld dig HER  - inden 11. marts.

Contact: Hilde Bollen (hbo@au.dk)


Som en del af Performancegruppen Sisters Hopes praksis og grundlæggende intention er at udforske det sanselige og poetiskes kvaliteter gennem radikal kunstnerisk intervention, rodfæstet i en vision om ‘det sanselige samfund’ - en potentiel fremtidig verden, hvor det poetiske og sanselige rangeres som højeste værdier og styrende principper. Omdrejningspunktet for præsentationen bliver gruppens projekt Sisters Academy og deres performancemetode. I det nordiske stor-skala projekt Sisters Academy skaber Sisters Hope en sanselig skole, hvor de eksperimenterer med nye mere sanselige og poetiske læringsformer. Performancemetoden er udgangspunktet for Sisters Academy, og deltagerne vil opleve en central del af gruppens metode på egen krop; den poetiske selv-øvelse faciliteret af den kunstneriske leder, Gry Worre Hallberg. Her inviteres de til at udforske deres indre, iboende poetiske potentiale.


Gry Worre Hallberg er performancekunstner og kunstnerisk leder af performancegruppen Sisters Hope. Gry står også bag visionen
The Sensuous Society: Beyond economic rationality – som fremhæver et sanseligt værensmodus. Gry er også kunstnerisk leder af det midlertidige projekt Dome of Visions og skriver en praksisbaseret PhD med udgangspunkt i sin kunstneriske praksis ved Institut for Kunst og Kultur, Københavns Universitet.