Du er her: AU » Om AU » DPU » Uddannelse » Bachelor » Hvad siger de studerende?

Hvad siger de studerende?

Kristoffer Lolk Andersen

25 år, studerer Uddannelsesvidenskab på Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet. i København

"Studiet tilbyder en helt ny vinkel på samfundets udfordringer, og som studerende på faget, indskriver man sig derfor i en ny form for samfundstænkning. Vi bliver rigtig gode til at se, hvordan uddannelsesområdet fungerer i forhold til andre områder – sociologiske, økonomiske og politiske. Vores fokus er især på det uddannelsesmæssige behov i fremtidens videnssamfund, og jeg tror, at vi bliver bedre end alle andre til at løse det problem.

Det faglige diskussionsniveau er højt, og det tror jeg især skyldes, at studiet er så mangfoldigt sammensat, for det giver plads til mange forskellige vinkler. Og netop fordi det er et nyt studie, er det på ingen måder dikteret, hvordan man skal være som studerende. Alle typer er velkomne, og den store diversitet bidrager virkeligt til et spændende og levende studiemiljø."


Cathrine Curting

20 år, studerer Uddannelsesvidenskab på Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet, i Aarhus

"Det er en meget nutidig uddannelse, der tager fat i højaktuelle områder fra samfundsdebatten. Alle taler jo om vidensamfundet, og i den forbindelser er uddannelsesvidenskab vildt relevant. Jeg er virkelig blevet opmærksom på begrebet 'livslang læring'.

På uddannelsen kommer vi omkring læring på det personlige niveau, hvor det er et spørgsmål om, at få det bedste frem i den enkelte - om det så er i skolen eller på arbejdspladsen. Men vi har også det samfundsmæssige perspektiv med, hvor vi ser på, hvordan uddannelse og udvikling af det enkelte individ kan gøre helheden - altså hele samfundet - stærkere. "

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 21.04.2015

Find DPU i Aarhus

Vis detaljeret kort
Campus Aarhus
Niels Juels Gade 84
bygning 2110
8200 Aarhus N
E: aarhus@dpu.dk

Find DPU i Emdrup

Vis detaljeret kort
Campus Emdrup
Tuborgvej 164
2400 København NV
T: 8715 0000 (Aarhus Universitets hovednummer)
E: edu@au.dk

Er du studerende?

Er du medarbejder?