DPU

Informationsmøder på DPU

Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab 2017

Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab udbydes både på Campus Emdrup i København og på Campus Aarhus. Du kan få informations om uddannelsen ved to forskellige arrangementer:

Aarhus

Uddannelsesinstitutionerne i Aarhus holder et stort fælles arrangement:

København

På DPU i Emdrup (København) holder vi en messe om uddannelsesvidenskab, hvor både de, der skal aftage kandidaterne, og de, der kunne tænke sig at gå i gang med uddannelsen, er inviteret. Der er informationsmøde for kommende studerende kl. 16-17, men kom gerne og vær med til hele arrangementet.

Kandidatuddannelserne på DPU 2017

DPU udbyder en række kandidatuddannelser, som er relevante for både professionsbachelorer og bachelorer inden for uddannelse og pædagogik. Alle uddannelser udbydes på Campus Emdrup i København og en stor del af dem også på Campus Aarhus.

Hvis du vil vide mere om uddannelserne, er du velkommen til informationsmøderne:

Aarhus

København

Masteruddannelserne på DPU 2017

DPU udbyder en lang række masteruddannelser inden for uddannelse, pædagogik og ledelse. De fleste af uddannelserne udbydes i København, et par stykker desuden i Aarhus. Uddannelserne er tilrettelagt for studerende i fuldtidsjob, og så det er muligt at deltage, selv om man ikke lige bor tæt på uddannelsesstedet.

Der bliver ikke afholdt informationsmøder om masteruddannelserne, men hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på:

Læs om uddannelserne:

Information om uddannelserne

Hvis du har brug for information i forbindelse med valg af uddannelse, er du velkommen til at kontakte os. Oplysningerne om hvem du kan kontakte, finder du under den/de uddannelser, du er interesseret i.

Få information om kommende møder:
Abonnér på vores nyhedsmail og få besked om kommende informationsmøder og nye uddannelser ved DPU.