Du er her: AU » Om AU » Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) » Uddannelse » Master » Om masteruddannelse

Om masteruddannelse

Hvorfor tage en master?

Institut for Uddannelse og Pædagogik tilbyder en bred vifte af masteruddannelser inden for pædagogik, uddannelse og ledelse.

For alle uddannelser er koblingen mellem teori og praksis afgørende. Vi ruster dig til at tage fat på arbejdsopgaverne med ny viden og nye værktøjer.

Dit udbytte er reelle kompetencer, der giver overblik og sætter dig i stand til at løse konkrete udfordringer i dit arbejde - men også inspiration til at tænke og tale på helt nye måder om dit fag.

Med en master fra institut for Uddannelse og Pædagogik bliver du bedre til at navigere i forhold til de mellemmenneskelige relationer og politiske tendenser og strategier, der sætter rammen for dit arbejdsliv.

Professionel og personlig udvikling

En masteruddannelse styrker ikke blot dine faglige kompetencer, så de matcher kravene i dit job. Vi lægger vægt på, at vores uddannelser kombinerer professionel med personlig udvikling og giver plads til refleksion og kritisk stillingtagen.

Masteruddannelserne er forskningsbaserede, og der står stærke videnskabelige miljøer bag. Vi lægger vægt på, at der er gode rammer for både undervisning og vejledning.

For hvem - og hvad skal der til?

Uddannelserne er målrettet erhvervsaktive, som ønsker videreuddannelse på akademisk niveau. Uddannelserne er toårige og foregår på deltid.

Langt de fleste masterstuderende har fuldtidsarbejde ved siden af studiet, og mange arbejdsgivere betaler helt eller delvist for uddannelserne.

For at blive optaget på en masteruddannelse skal du have en relevant videregående uddannelse på mindst MVU- eller diplomniveau - samt mindst to års relevant erhvervserfaring.

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 21.10.2014

Find DPU i Aarhus

Vis detaljeret kort
Campus Aarhus
Niels Juels Gade 84
bygning 2110
8200 Aarhus N
E: aarhus@dpu.dk

Find DPU i Emdrup

Vis detaljeret kort
Campus Emdrup
Tuborgvej 164
2400 København NV
T: 8715 0000 (Aarhus Universitets hovednummer)
E: edu@au.dk

Er du studerende?

Er du medarbejder?

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk