Kommende arrangementer

tir 10 dec
13:00-16:00 | DPU, Aarhus University, Campus Copenhagen, Tuborgvej 164, 2400 Copenhagen
FKK research seminar: Cultures of wealth, poverty and inequality
Research on economy in the humanities. It’s the Economy, Stupid! The slogan from Bill Clinton’s presidential campaign in the 1990s has resounded in numerous contexts including the humanities. “The economy,” however, is not a fixed entity. Current discussions on green economy and the inclusion of the environment in national accounts for instance attest to the contextual and historical dependence of what the economy is.
ons 11 dec
13:00-16:00 | Room 220, Danish School of Education, Aarhus University, Campus Copenhagen, Tuborgvej 164, 2400 Copenhagen
PERSPECTIVES ON ROBOTS. A Reality Check of Imagined Futures
REELER end-conference with webinar.
tor 12 dec
12:00-12:45 | Lokale 1483-524 (DPU-Lounge), Aarhus Universitet, Nobelparken, Jens Chr. Skous Vej 4, 8000 Aarhus C
Professional development of school principals
Lunch Talks på DPU, Aarhus.
man 13 jan
08:30-16:30 | Hillerødsholmskolen, Hillerødsholmsalle 2, 3400 Hillerød
FÆLLESSKABENDE PRAKSIS PÅ TVÆRS AF KOMMUNE, PRIVATE OG FRIVILLIGE AKTØRER
Få viden om forebyggelse og fællesskaber du kan bruge i praksis, og et netværk du kan bruge i din hverdag. Seminaret er en del af forskningsprojektet ”Brobygning og fællesskabende praksis”, der er forankret på DPU, Aarhus Universitet. Forskningsprojektet er finansieret af Velux-Fonden, og involverer Den Sociokulturelle Landsby, Street-Lab fra Hillerød, samt Gadepulsens Projekt Aktive Drenge, fra Nørrebro. Hensigten er at dele forskningsresultater, metoder og erfaringer til hele Danmark.
tor 16 jan
10:00-16:00 | DPU, Tuborgvej 164, 2400 København NV, Bygning D, Lokale 174
Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik
Akademi for Madkundskabsdidaktik / Åbent seminar
tir 04 feb
15:00-19:00 | Nobelparken, Jens Chr. Skous Vej, 8000 Aarhus C
Åbent hus: Kandidatuddannelser i Aarhus
Kom og mød studerende, undervisere og vejledere og bliv klogere på, om en kandidatuddannelse på DPU er det rigtige for dig.
tor 06 feb
15:00-19:00 | DPU, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Åbent hus: Kandidatuddannelser i København
tir 03 mar
09:00-16:00 | The Danish School of Education, Aarhus University, Campus Emdrup, Tuborg 164, Copenhagen.
The 25th conference of Nordic Network for Research in Music Education: The topology of music education as a field of researches, policies and practices. PhD pre-conference 2 March.
tir 28 apr
09:30-16:00 | Aarhus Universitet, Preben Hornung Stuen, Studenterhusfonden, Fredrik Nielsens Vej 4, 8000 Aarhus C
Konference: Bæredygtig pædagogik. Udfordringer og muligheder på daginstitutionsområdet
Hvordan kan vi skabe en bedre og mere bæredygtig verden? Det er tidens mest presserende spørgsmål. Også på daginstitutionsområdet er der en markant interesse for at drøfte og iværksætte initiativer, der kan skabe en mere bæredygtig verden for landets yngste medborgere lige fra maden til pædagogikken. På konferencen vil en række pædagogiske forskere, beslutningstagere fra kommunerne og praktikere fra institutionerne og pædagoguddannelserne give deres svar på de spørgsmål og på mange flere.
ons 03 jun
09:30-16:00 | Festsalen (A220), DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV.
0-6 årige børns institutions- og hverdagsliv
Danmarks største konference om småbørnsforskning. Mød en række af Danmarks førende forskere til en engageret dialog om aktuel forskning på småbørnsområdet ved den 8. årlige småbørnskonference på DPU.