17.09.2018 |

Reformer gør andet, end de lover

Reformer er opreklamerede. Alligevel virker de – især hvis man tager med, at en stor del af virkningen er uintenderet. DPU’s magasin Asterisk har set nærmere på, hvordan reformer tager form og ændrer skoler og dagtilbud.

04.09.2018 |

Aldrig løses du af viljen til at lære

Knap 1100 nye studerende har netop taget hul på en bachelor- eller kandidatuddannelse på DPU, Aarhus Universitet. Læs institutleder Claus Holms velkomsttale: Aldrig løses du af viljen til at lære.

03.09.2018 |

242 mastere dimitterede fra DPU

Glæden var ikke til at overse, da der blev afholdt dimission i Aarhus og Emdrup for de nye masteruddannede på DPU. En af de nye mastere beskrev sin tid som masterstuderende som en fantastisk rejse, da hun holdte tale til sine medstuderende.

28.08.2018 |

Sæt ikke pædagogikken på pause ved måltiderne i dagtilbud

I dag lancerer Fødevarestyrelsen nye anbefalinger for gode rammer om måltiderne i daginstitutioner. De bygger på forskning fra DPU, Aarhus Universitet, og et af de overordnede budskaber er, at dagtilbuddene skal lade måltiderne være en del af den pædagogiske praksis.

13.08.2018 |

Ny undersøgelse om betydningen af kommunikationsteknologi for unge med handicap

Forældre til børn med handicap spiller en central rolle med at skabe nybrud og dermed forandre de kommunale tilbud. Det gælder eksempelvis omkring adgang til nye teknologier og til udvikling af nye institutioner for deres børn med handicap, viser nyt forskningsprojekt fra DPU, der har undersøgt, hvordan unge med handicap benytter sig af…

08.08.2018 |

Mindeord for professor emeritus Peter Kemp

Professor emeritus ved DPU, Aarhus Universitet, Peter Kemp døde lørdag den 4. august.

Viser resultater 1 til 6 ud af 1131

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste